Laster...

Om Nordlys of Norway


Nordlys of Norway ble etablert i 1994 som Klær & Fritid, og har i over 20 år tilbudt tradisjonelle norske ullklær til barn, dame og herre. Vi er opptatt av at alle våre produkter er av beste kvalitet og har konkurransedyktige priser.

Norge har lange tradisjoner for varme og gode klær i ull, og mange mønstre er blitt selve symbolet for norsk design. Nordlys of Norway tilbyr både tradisjonelle gensere, og design som er blitt modernisert gjennom tidene. Felles for alle våre produkter er likevel den gode ullkvaliteten som holder små og store varme, enten det er på kjølige sommerkvelder eller kalde vinterdager.

Å handle i vår nettbutikk er selvfølgelig 100 prosent sikkert, og vi selger ingen informasjon om våre kunder til tredjepart. Vi forholder oss til lover og regler forbundet med kjøp av varer over Internett, som f.eks. returrett. Det er altså trygt og sikkert å handle hos oss, og vi yter vårt aller beste for at du som kunde skal bli fornøyd med både produkter, priser og service.

Vi ønsker deg en riktig god handel!

Kontaktinformasjon Nordlys of Norway

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål:

Adresse:    Slåbråtveien 29 A, 1415 Oppegård
E-post:       Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon:      + 47 913 24 549

Org.nr. 971224479 MVA

Kontakt oss

 

Følg oss på Facebook Følg oss på Instagram Bli med i vår sirkel på G+